Mobil logo 3

Designade entré- och dörrmattor

En designad entrématta ger ett härligt intryck till ditt hem eller företag. Lättskött = maskintvätt 60°, enkel att sköta och hålla ren.

Designade entrémattor, hallmattor, dörrmattor, gångmattor & runda mattor. Maskintvätt 60. Unika, färgglada mattor i hög kvalitet designade av Lisa Persdotter

Alla våra mattor på Colorjoy kan du maskintvätta i 60°, därmed lätta att hålla rena, fräscha och hygieniska. Mattorna tål att tvättas gång på gång och håller sina färger – tvätt efter tvätt. Den viktigaste grundfunktionen för våra mattor är att de binder smuts och väta. Det innebär att golven skyddas samt att smuts och väta inte dras in i hemmet eller lokalerna.

Den unika designen är skapad av Lisa Persdotter. Flertal av mönstren på mattorna är skapade utifrån Lisa Persdotters oljemålningar, övriga mönster är grafiska. Mattorna sälj endast på denna webbsida samt på utställningar. Flexibilitet och hög funktion i kombination med olika mönster, storlekar och former är ett unikt koncept och ger våra kunder stora valmöjligheter.

Då kvaliteten på mattorna är framtagna för industri och uthyrning är de mycket tåliga och har en lång livslängd vilket är bra för miljön. En annan viktig faktor är att mattorna ligger still och inte glider, de är trygga och säkra att gå på. Mattorna har ca 7 mm lugg och är sköna att gå på och ger även en ljuddämpande effekt.

Besök vår webbutik för att se hela vårt sortiment av designade mattor. För mer info om våra olika mattor är du välkommen att läsa mer under flikarna.Vi producerar efter din beställning och leveranstiden är 4-8 veckor. 

Entrématta - design med hög funktion för hemmet, kontoret & offentliga rum.
Entrématta med unikt designat mönster.
Dörrmatta med unikt designat mönster för hem, kontor och offentliga miljöer.
Dörrrmatta med logo för företag och offentliga miljöer.