Mobil logo 3

Runda mattor

En användbar färgklick som tål maskintvätt i 60°

Vi säljer praktiska runda mattor för både liten och stor, det är en fin inredningsdetalj. De runda mattorna passar för hem, förskola, bibliotek och barnverksamheter. Mattorna tål maskintvätt upp till 60° vilket ger möjlighet till god hygien och fräsch arbetsmiljö. I händelse av en liten ”olycka” är det bara att maskintvätta mattan.

COLORJOY Designade runda mattor. Färgglada & barnvänliga runda mattor maskintvätt 60 grader. Barnvänliga, runda mattor i hög kvalitet designade av Lisa Persdotter.

Inom verksamheter såsom förskola, kyrkans barnverksamhet, bibliotek är det vanligt med en stor rund matta där barnen samlas. Dessa stora mattor går oftast inte att maskintvätta i 60° och därmed svåra att hålla fräscha. En möjlighet är att istället ha flera mindre mattor som är maskintvättbara i 60° för att hålla en god hygien för både barn och medarbetare.
 
På Colorjoy erbjuder vi flertal storlekar, mönster, färger och former på våra runda mattor. Funktionen för samtliga våra mattor är:

- Maskintvätt i 60°
- Lätta att dammsuga
- Unik design av Lisa Persdotter och säljs endast genom Colorjoy
- Hög kvalitet med lång livslängd
- Gummerad undersida – mattorna ligger still
- Finns i flera storlekar
- Produceras efter din beställning, leveranstid 4-8 veckor.
- Möjlighet att ha din egen logo på mattorna

Materialet är samma som i entrémattorna men har ingen gummikant. Undersidan är gummerad så att mattorna ligger still. De runda mattorna finns i storlek 1 meter, 1,5 meter och 2 meter i diameter. Mattorna har hög kvalitet och har lång livslängd, därmed bra miljöval. Mattorna tillverkas inom EU.