Color Joy_outline svart

Designade entré- och dörrmattor

En designad entrématta ger ett härligt intryck till ditt hem eller företag. Bjud på färg och form i nytt unikt koncept.

På Colorjoy har vi kombinerat design och färg på kvalitetsmattor som är framtagna för industri och uthyrning. Mattornas höga kvalitet innebär att de kan maskintvättas i 60 grader, de har hög färgbeständighet och håller sin färg - tvätt efter tvätt. Viktig egenskap är också att mattorna har en gummerad undersida och därmed ligger still och säkert. Andra funktionella egenskaper är att mattorna effektivt binder smutsen i mattan så att den inte dras in i bostaden. Livslängen är hög och då bra för miljön. 

Mattornas viktigaste egenskaper är att de samlar smuts och ändå ser fina och fräscha ut. Mattornas uppbyggnad är unik, ytan på textilen är gles så att smutsen kommer ner i mattan. Sedan är mattan tillräckligt tät att smutsen behålls i mattan. Mattan är gjord av heltvinnad, värmefixerad nylån som har antistatiska egenskaper. 

I webbutiken hittar du hela vårt utbud av entré- och dörrmattor samt gångmattor och runda mattor i olika storlekar. Om du önskar andra mått är du välkommen att ringa eller mejla, vi försöker att hitta de bästa lösningarna för dig. Vi producerar efter beställning och leveranstiden är 4-8 veckor. 

Inom södra Sverige har vi samarbetspartners som kan hjälpa företagskunder med ett "tvättavtal". Är du privatperson går det att tvätta de mindre mattorna i "vanlig" tvättmaskin".

Entrématta - design med hög funktion för hemmet, kontoret & offentliga rum.
Entrématta med unikt designat mönster.
Dörrmatta med unikt designat mönster för hem, kontor och offentliga miljöer.
Dörrrmatta med logo för företag och offentliga miljöer.