Colorjoy mobil 2

Designade entré- och dörrmattor

En designad entrématta ger ett härligt intryck till dina gäster och kunder. Bjud på färg och form i nytt unikt koncept.

Våra designade entré- och dörrmattor samt gångmattor och runda mattor är skapade av Lisa Persdotter. Samtliga mattor är av bästa uthyrningskvalitet för användning inomhus. Entrémattorna produceras inom EU och framställs efter din beställning, leveranstid är 4-8 veckor. Vi skickar din entrématta med PostNord till ditt närmsta utlämningsställe. Är du företagskund och vill ha din logo, hör av dig så ordnar vi det. Vår kunder köper oftast våra mattor för de vill ha en härlig färgklick, deras spontana komentarer är: så bra mattor, vilken kvalitet!

Mattornas viktigaste egenskaper är att de samlar smuts och ändå ser fina och fräscha ut. Mattornas uppbyggnad är unik, ytan på textilen är gles så att smutsen kommer ner i mattan. Sedan är mattan tillräckligt tät att smutsen behålls i mattan. Mattan är gjord av heltvinnad, värmefixerad nylån som har antistatiska egenskaper. Undersidan på mattan är gummerad vilket gör att den ligger still mot golvet och minimerar risken att mattan glider iväg på golvet. 

Mattorna tvättas i 60 grader och kan torktumlas. Inom södra Sverige har vi samarbetspartners som kan hjälpa företagskunder med ett "tvättavtal". Är du privatperson går det att tvätta de mindre mattorna i "vanlig" tvättmaskin som tål vikt upp till minst 7 kg.

Entrématta - design med hög funktion för hemmet, kontoret & offentliga rum.
Entrématta med unikt designat mönster.
Dörrmatta med unikt designat mönster för hem, kontor och offentliga miljöer.
Dörrrmatta med logo för företag och offentliga miljöer.