Colorjoy mobil 2

Skapa ditt personliga hem & företag med konst från Colorjoy

Bli inspirerad att skapa ditt unika hem och företag, välj dina favoritmotiv av abstrakt konst, ljudabsorbenter och entrémattor. Våra kunder säger att vi säljer "powerkonst", det tycker vi är trevligt att sprida! 

Hej på er! Den 16-21 juli har vi konstutställning på Öströö Fårfarm i Varbergs kommun. Det är tredje året i rad som jag ställer ut tillsammans med min konstnärliga inspiratör Hans-Erik Karlsson Jarnvall.
Entrématta Sunrise Disco i färgställning grå/blå i mått 85x200 cm. Utmaningen var att hitta färger och mönster som passade till möbler och inredning i Skandinavisk Design.
Bilglädje från Havanna. Detta foto kan du beställa som ljudabsorberande tavla och få nostalgi på köpet. Det finns fler vrålåk från Havanna i butiken.
Matcha ditt hem med färgstark entrématta, detta motivet heter Höstglöd - röd. Taxen Ceasar gillar verkligen denna matta och det är toppen då smuts och fukt stannar här och inte sprids vidare in i huset.
Passion Delight - entrématta i gråskala. Denna matta är lätt att placera och smälter bra in i de flesta miljöer. Alla entrémattor är av högsta kvalitet och är tillverkade inom Europa. Tvätta i 60 grad.
Ted Gärdestad, din CD har jag spelat oändligt många gånger och tankarna har gått till att ha sin egen måne. Jag har döpt denna entrématta till "Happy Universe" för jag hoppas du är där.
Entrématta Blå Nilen med företagslogo. Läjeskliniken är en härlig vårdcentral i Varberg som år efter år har de nöjdaste patienterna i Varbergs kommun.
En fantastisk bild som blev ljudabsorbent, foto av Lars-Peter Ekenhart. Har du en härlig bild och av god kvalitet kan vi hjälpa dig ta fram en ljudabsorbstionstavla av högsta kvalitet.
En fantastisk bild som blev ljudabsorbent, foto av Lars-Peter Ekenhart. Har du en härlig bild och av god kvalitet kan vi hjälpa dig ta fram en ljudabsorbstionstavla av högsta kvalitet.
Matcha entrémattor med tavlor eller ljudabsorbenter. Vi hjälper dig gärna med förslag och gör gärna kundbesök för att kunna hjälpa er på bästa sätt. Tja, vår verksamhet ligger i Falkenberg så det får inte bli för långt att köra.
Passion & Life - blå/turkos var min första entrématta och den är härlig i sin färgsättning. Kombinationen med motivet Tellus Glöder - turkos som ljudabsorberande tavla är häftig ihop.