Colorjoy mobil 2

För mer info, ring Lisa 0708-12 73 37

Konstnär Lisa Persdotter abstrakt konst modern konst canvas

Colorjoy/Persdotter Marknadsutveckling
Möllegård 205
311 65 Vessigebro

Mejl: lisa@colorjoy.se

Kontor: Sjönevadsvägen 26, Vessigebro


ATELJE QRUMELUR: Töringe, Borgasgård i Vinberg

Du kan även skicka ett meddelande till mig:

Konst, design och kreativitet

Lisa Persdotters har utvecklat en egen färgstark konststil av abstrakt konst. Lisas verk är skapade från egna oljemålningar vilka hon sedan utvecklat digitalt. Dels printas de som konstnärstryck och galleritryck men även som funktionskonst såsom ljudabsorbenter och färgglada entrémattor. 


Färg och form påverkar våra sinnen och inspirerar vår kreativitet. Konstverken lockar till att se djupt in i bilderna och du är fri att göra dina egna tolkningar.

Önska du motiv i andra färger och storlekar, ring och berätta, det är kanske möjligt.

Då jag även arbetar som konsult och utbildare på PERSDOTTER MARKNADSUTVECKLING är jag ibland upptagen. Lämna gärna ett meddelande så ringer jag upp så fort jag kan.

 
Innehar F-skattesedel och integritetspolicy

Välkommen att höra av dig/Lisa Persdotter

 

Det var en gång..

På min 30-årsdag fick jag en fantastisk present av ”Hasse kollektivet”, det var målardukar, penslar, badborste, oljefärger, palett med mera. Jag vet att jag tittade på presenten och tänkte ”inte kan väl jag”. Presenten visade sig ha ett högre syfte och det var för mitt välbefinnande, att jag skulle måla av mig när livet var frustrerande, ilskan kokade i kropp och knopp.

Den första tavlan fick heta ”First fight” och badborsten kom väl till pass då jag körde stora, svepande drag. Denna tavla är idag ursprungsmotivet för ”Energi Soul” och ”Gloria, Gloria”. Kraften (ilskan) i denna målning kom den gången av besvikelsen i mitt arbete som säljare. Produktionsavdelningen hade lovat mig en speciallösning och jag hade sålt, sedan gick det inte att lösa, grrrr.

Jag övar mig ständigt på att hålla mig lugn, tydlig och klartänkt och målar nu även när livet är fantastiskt. Min gode vän och mentor är Hans Erik Karlsson-Jarnvall, vi bubblar om livet samtidigt som färgerna flödar i Atelje Qrumelur.

För några år sedan gick jag en kurs inom foto och visuell kommunikation på högskolan i Jönköping, det blev uppstarten för den nya inriktningen. Idag använder jag mina oljemålningar som grund för de alster jag tar fram digitalt, jag känner att mina nya motiv är äkta uttryck av min inre kraft.