Mobil logo 3

Designade ljudabsorbenter

Skapa god ljudmiljö med unika motiv på högvärdiga ljudabsorbenter. Utmärkt för hemmet, kontoret och det offentliga rummet. Maxa och mixa färger och motiv.

Du kan skapa en unik och funktionell arbetsmiljö med tavlor som är ljudabsorbenter. Samtliga motiv och foton är framtagna av Lisa Persdotter. Efter beställning produceras ljudabsorbtionstavlorna och har en leveranstid på 3-6 veckor. Ljudmiljön förbättras utan att ge avkall på estetiken. Välj motiv som passar för er verksamhet, eller kan vi hjälpa dig att skapa ett spännande bildtema för hela lokalen.

Ljudabsorbenterna är tillverkade i Sverige och består av EcoSUND®, en högvärdig och miljövänlig ljudabsorbent – Klass A. Ljudabsorbenterna finns i flera storlekar och är ramade med svart eller vit metallram. Önskar ni en lugn och harmoniskt känsla för ert rum är naturbilder att rekommendera.  

Colorjoy är återförsäljare för Akustikmiljö 

Vi samarbetar med Akustikmiljö när vi gör genomgripande förbättringar av ljudakustiken i ert företag, offentliga rum eller ert privata hem. Akustikmiljö producerar miljövänliga ljudabsorbenter och produkter som tilltalar både öga, öra och miljön och de har 30 års branscherfarenhet. Akustikmiljö har komplett utbud av ljudabsorbenter för tak, vägg, rumsavdelare, textiler samt printade produkter.
www.akustikmiljo.se

Produkter från Akustikmiljö använder ekoSUND®

  • ekoSUND® är ett kärnmaterial som är bra för både arbetsmiljö och natur.
  • ekoSUND® är tillverkad av återvunnen PET och växtfibrer.
  • ekoSUND® är helt fri från lim/bindemedel och avger därför inga emissioner eller gaser.
  • ekoSUND® släpper inte ifrån sig fibrer som kliar eller irriterar och som kan ge upphov till allergier.
  • ekoSUND® är inte känslig för fukt och vätska och kan därför varken ruttna eller mögla.
  • ekoSUND® passar för känsliga miljöer och är utmärkta för sjukhus, skolor/förskolor samt kontor och offentliga miljöer.

Absorptionsmätningar
ekoSUND® har testats av Aku Bygg enligt ISO 354 och ISO 11654. Absorptionsegenskaperna för tjocklek 50 mm som vi använder för Color Joy är klass A = högst/bästa nivå.

Montering av ljudabsorbenter

Flertalet av produkterna är enkla att montera själv. Vid köp av ljudabsorberande tavlor ingår montagelist som du fäster på väggen med skruvar. Sedan hänger tavlan i ramen på listen. Det är lätt  att ljustera ljudabsrobenten i sidled och att den hänger rakt.

Ljudabsorbent för bättre akustikmiljö med spännadne motiv.
Akustiktavla förbättrar akustikmiljön i hemmet, kontoret och offenliga rum.
Unika ljudabsorberande tavlor i abstrakt fotokonst av Lisa Persdotter.
Förbättra er akustikmiljö med akustiktavla med abstrakt konst.