Mobil logo 3

Tack bästa kunder för referenserna!

Att våra kunder är nöjda är vår bästa marknadsföring... Vi ville ha en färgklick i hallen och den unika formen på mattan är toppen. Mattan har riktigt bra kvalitet och är lätta att dammsuga då den ligger still. Ibland passar vi en hund och mattan har blivit hans favoritplats vilket är bra, smuts och hår sitter i mattan. Vi är mycket nöjda och fått härliga och glada färger i vår hall.

Referens av Ulrika & Benny R.
 

Jag köpte en lite längre dörrmatta i blå-turkosa nyanser, eftersom jag tyckte att färgerna bildade så smakfulla mönster och passade så bra tillsammans och sedan när jag hade tvättat mattan några gånger och sett att den höll form och färg perfekt så började jag titta efter fler dörrmattor i andra färgnyanser till de andra dörrarna på huset och en matta att ställa stövlar på och valde ett par nougatfärgade i olika varma toner och en i gråsvarta kulörer, alltså kalla, eleganta färger och jag tröttnar aldrig på dem utan njuter av att de smälter så väl in i möblemanget i huset och så fort de blir smutsiga slänger jag in dem i tvättmaskinen och de är lika fina som när jag köpte dem när de har tvättats. 

Referens av Mia Malva Ulander 
 

Vår hallmatta har härliga färger och ger ett välkomnande bemötande när vi kommer hem. Kul med det unika motivet. Toppen att den är så lättskött och att den går att tvätta i maskinen i 60 grader. Vi märker att smutsen stannar kvar i mattan och inte dras in i hela huset.
Referens Anders A.   

En väldigt trevlig och vacker entrématta med hög kvalitet.
Alla som kommer hem blir glada av alla färgerna på mattan.
Många undrar var dessa finns och köpa.
Då svarar jag hos min kusin Lisa såklart J
Med vänlig hälsning Lars Brissman
 

Min dörrmatta som Lisa på Colorjoy har skapat ger mig glädje och förgyller min vardag. Den ligger i köksfarstun och jag blir glad varje gång jag ser den. När jag åker hemifrån, blir jag glad och när jag kommer hem, välkomnar den mig.

Dessutom är den slitstark och när jag tvättar den i 60 grader, är alla färgerna fortfarande lika klara.
Dessutom har Lisa sagt till min man att det inte gör något om han ställer sina arbetsskor på den. Hmm, tänkte jag, kan det stämma? Jo, men det gör det faktiskt. 
Jag vill verkligen rekommendera Lisas mattor - de förgyller vardagen!
 
Referens av Gunilla Nilsson, Tröingeberg i Falkenberg
 

Supernöjd med min matta och jag har den vid sängen. För mig är det viktigt att den ligger still så jag inte snubblar. Det färgglada mönstret gör mig glad direkt när jag går upp. Nu har jag beställt en matta till som jag ska ha i hallen.
Lisa J.
 

Jag har köpt två dörrmattor av Colorjoy. De flesta gäster hos oss ser direkt att det är en spännande design på mattorna och kommenterar det. Kul! Mattorna har använts mycket, men det märks inte då de är av hög kvalitet. Dessutom är allt tidigare strul med dörrmattor som flyttar sig borta. Colorjoys mattor ligger säkert på plats.

Margareta I.Vi önskade oss en hallmatta som var lång och som skulle passa in i Skandinavisk Design. Det blev till slut ett mönster i grå och blå toner och som passade perfekt. I vår lantliga hall med hundar, grus och smuts är det perfekt att mattan fångar upp smutsen direkt. Mattan ser ok ut även när den är smutsig men efter tvätt ser vi skillnaden och det blir härlig lyster. Våra hundar älskar att klia sig och rulla runt på mattan men det har inte slitit något och den är lätt att dammsuga.