Mobil logo 3

Kick off, teambuildning och ökad kreativitet

Team Colorjoy kan komma till ert kontor eller konferensanläggning och skapa en härlig och kreativ upplevelse. Vi har med oss allt som behövs såsom massor av färg, penslar, målardukar, skyddsmaterial, inspiration och kreativitet. 

Att utveckla gruppdynamiken, att aktivt skapa något tillsammans och uppleva den konstnärliga friheten är spännande. Vi förbereder målardukarna och i samverkan med uppdragsgivaren har vi ett tema. Det kan handla om relationer, kommuniktion, miljö, de 17 globala målen, ekonomi, framtid och så vidare. 

Vi använder akrylfärg som torkar snabbt och ni får med er alla konstverk hem. Varje tavla är 1 kvadratmeter och plastas in, sedan är det bara att hänga upp er konst på kontoret.
  

Den "Röda tråden" är tillitsfulla relationer

Med massor av färg, penslar, stora målardukar och den "Röda tråden" gick en härlig gymnasiumskola loss i den stora konferenssalen på Tylebäck hotell & konferens. 

Det var en härlig stämning, kreativitet, färg och form i gruppdynamik. Gruppen var ca 80 prsoner och alla var med och skapade och fixade. Resultatet blev 9 kvadratmeter konst som gruppen fick med sig hem till skolorna. 

Att avsluta dagen med något roligt och aktivt var uppskattat och att få måla dagens tema "Tillitsfulla relationer" var förankrande och konkret. 
 

Entrématta Glamour i gråskala

Mönstret Glamour är mycket populärt och nu  finns den även i gråskala. Ibland passer det med en färgklick och i vissa hem fungerar det bättre med mer neutrala färger. 

Glamour finns i flera storlekar, mattan på bilden har måttet 85 x 120 cm. Måttet 85 x 90 cm har blivit uppskattat då den fungerar vid de flesta dörrar. Tänk på, med en större yta på mattan så samlas mer av smutsen och vätan i mattan ochhåller hemmet rent. 

 

Tre nya tavlor i webb butiken

Tre nya motiv finns nu i webbshopen i formatet 60 x60 cm. De produceras i galleritryck och har alla en lugnare färgskala än många av mina övriga produkter. Däremot har alla tre motiven spännande rörelser som kan locka dig ut i universum.

Galleritryck är ett exklusivt tryck bakom 4 mm akrylglas som sedan förseglas med en 3 mm tjock aluminiumplatta. Trycket är UV-tryck som har en hög färgbeständighet. Tavlan med det unika motivet blir en exklusiv produkt som har en djup samt lyster.  

Ljudabsorbenter med fluffiga moln

Varje dag vistas vi i miljöer där ljudmiljön är hög. En viktig del av ett bra och hälsosamt inomhusklimat är effektiv ljudabsorption. God akustik är extra viktigt på de platser där det samlas många människor för att samtala och umgås. I församlingshemmet i Gullbrandstorp upplevde både medarbetare och gäster att den stora samlingssalen var jobbig att vistas i då ljudnivån blev hög och slamrig när det var sammankomster. 

Den kreativa lösningen blev att montera runda printade ljudabsorbenter i taket som en härlig himmel. Effekten är att efterklangen i rummet minskade och rummet känns lugnt att vistas i. Detta ger minskad trötthet och stress.

Du som kund är med i den kreativa processen för att skapa unika lösningar utifrån era önskemål och behov. Det finns oanade möjligheter till kreativa och roliga lösningar med effektiva akustikprodukter.
 

Nya mattan Julefrid

Nyhet! Äntligen är den här, entrémattan Julefrid. Bottenfärgen är mörkgrå/blå med mönster av glada små tomtar och snögubben. 

Att skapa en välkomnande entré som direkt ger en fin stämning i hemmet, butiken och kontoret känns bra. Motivet är unikt och är helt nytt och har fått positiva kommentarer. 

Om du lägger en beställning, tänk på att leveranstiden är mellan 4-8 veckor. Storleken är 85x120 cm, har du andra önskemål går det att ordna. 

Love & Peace - värna respekt, fred, mångfald, förståelse...

Mattan "Love & Peace" är en mycket färgstark matta som är inspirerad för att främja mångfald, gemenskap och förståelse för individen. Med mattan "Love & Peace" signalerar du att alla är välkomna som gäster, kunder och medarbetare, detta oberoende av religion, hudfärg, kön, ålder, funktionsnedsättning, etisk tillhörighet, sexuell läggning etc. 

När vi möts i äkta gemenskap och delaktighet tillsammans känner vi oss inkluderade och livet får mening. Våga lite mer, ofta vill vi människor samma sak - få ett meningsfullt liv och att jag är respekterad för den jag är. 
 

Nytt motiv - So Gulli

Att skapa nya mönster och modeller är så roligt. Fick en beställning på en "grismatta" och såhär blev den. Motivet finns i måttet 85x120 cm och finns att beställa i e-butiken. Mattan passar som en unik dörrmatta och även till kontoret. 

I lantliga miljöer blir det periodvis smutsigt men mattan stoppar mycket smuts redan vid dörren. När mattan behöver tvättas är det bara att stoppa in den i tvättmaskinen och tvätta den i 60 grader. Vikten är ca 2,6 kilo och därmed fungerar den att tvätta i de flesta tvättmaskiner. 

Nytt mått på dörrmatta

Det nya måttet 85x90 cm har blivit mycket uppskattat. Denna storlek blir bra när hallen är lite mindre eller när dörrfodret är djupt. Samtliga mönster går att få i denna storlek. 

Alla våra mattor är maskintvättbara i 60° och torkar snabbt. Den viktigaste funktionen är att dörrmattorna tar upp smutsen och att den sedan blir kvar i mattan och inte kommer vidare in i rummen. Denna storlek kan du tvätta i alla tvättmaskiner vilket är enkelt och praktiskt.   

Speciallmått

Entrémattan "Glamour Nougat" här som en längre matta vid ett glasparti i ett uterum. Denna mattan är specialmått 85x180 cm. De flesta mattor går att få i varierade längder och blir fina inredningsdetaljer.

Bredden är begränsad till 85 cm, 115 cm och 150 cm men längden går att justera. Specialbeställningar tar lite längre tid då det får göras nya klichéer samt ibland justera mönster. Har du funderingar på specialmått är det bara att kontakta oss, vi hjälper gärna till. 

Nyhet - ny modell på entrématta

Konstutställning på Öströö Fårfarm 16 - 21 juli 2019

För tredje året i rad ställer Hans-Erik Karlsson - Jarnvall och jag ut i stora stallet på Öströö Fårfarm. Som tidigare år kommer vi att vara på plats och träffa våra kunder, vänner och gäster.

Vi fortsätter med succén med målarhörna för barn och unga sinnen. Förra året blev det hundratals roliga barnteckningar och alla är välkomna in och skapa sina egna bilder. 

Tema för årets utställningen är "COLOR AND JOY", det kommer att synas på både väggar och golv. Vi har öppet mellan klockan 11.00 - 18.00.

Är ni sugna på fika kan ni köpa godsaker i caféet som Öströö Fårfarm driver och ta med kaffekorgen till stallet. 

 

Töringe Designmarknad blev succé

Det var folkfest i Töringe som ligger strax utanför Falkenberg. Arragemanget var den 13 oktobr mellan kl. 12-17 och det var cirka 1900 besökare. Gästerna var supernöjda och gillade verkligen utbudet av kreativa utställare och det breda utbudet av konst, design, workshop, mat och underhållning. 

Total var det 20 utställare och arrangemanget fungerade utmärkt och det blir uppföljning nästa år, då över två dagar. Fantastiskt att det kom så många trevliga besökare ut på landet. 

Plocka upp färgerna i ditt hem

En välkomnande dörrmatta ger ett bra första intryck. Denna beställning skulle passa till möbler i skandinavisk design, grå trappa och andra textiler i blå färgskalor.

Det fick bli en helt ny färgskala som blev supersnygg, användbar och tåligt. Storleken på entrémattan är 85x200 cm vilket passar bra när entrén är både dörr och fönster. Golvet skyddas och det blev snyggt, funktionellt och enhetligt.  

Havanna - ljudabsorbent med nostalgi

Att fotagrafera i Havanna är fantastiskt, inspirerande och alldeles underbart. Vackra byggnader, färgglada gamla bilar och nostalgi.

Att de gamla bilarna som är från 1959 eller tidigare inte skulle gå igenom Svensk Bilprovning är lätt att förstå. Däremot är de välputsade, högblanka och kromade. Det är även kul att se alla detaljer på bilarna. Ibland hör de inte hemma på bilmodellen utan allt tas till vara från andra bilmodeller, allt för att glimma och glänsa.

Det är ganska vanligt att den gamla V8:an är förbrukad, då blev det ibland en rysk gammal dieselmotor. Det är verkligen återbruk av allt!

Cesar gillar vår entrématta!

Lille Cesar älskar vår entématta "Höstglöd" och ligger gärna på den. Små taxar drar in mycket smuts då de är lågställda och gärna tar sig ut i naturen. Med en entrématta av hög kvalitet stannar mycket smuts och väta i mattan och därmed mindre smuts i huset. Tvätta mattan i 60 grader och den är som ny.  

Vid flera tillfällen när vi visat våra entrémattor har kattor och hundar direkt lagt sig på mattorna och gillat dem. Bra när hela familjen är positiv till kloka investeringar.  

Ljudabsorbent med sting

Här är en härlig leopard med sting i blicken, nu kan du sätt sting på din vägg. Ljudabsorbenter är för mig en möjlighet till funktionskonst, bilder och färg. Inom kort lägger jag upp ett fotoalbum där du kan välja motiv för ljudabsorbenter av högsta kvalitet. Förbättra er akustik hemma eller på arbetet och samtidigt få en skön bild att vila ögonen på.

PS! Jag kommer även att lägga ut lugna, harmoniska och färgreducerade bilder som passar för tandläkarmottagningar, vårdinrättningar och offentliga rum.  

Välkommen till Läjeskliniken!

Läjeskliniken i Varberg lägger stort engagemang för att patienterna ska känna sig väntade och välkomna. Det genomsyrar hela kliniken och börjar med tydlig skyltning till kliniken från gamla E6:an, parkeringen, entrén och sedan vidare under hela besöket. Nu möts patienterna också av en färgglad entrématta med logo för Läjeskliniken. www.lajeskliniken.se

När våra entrémattor "arbetar" i företagsmiljöer med många besökare är det bra att få hjälp med tvätt av mattorna. Vi samverkar i södra Sverige med Liisa Entrémattor som gör ett mycket bra jobb. www.liisa.se

Mitcha och matcha

Vilken färg är du idag? Vad gör färgen för din personlighet, självkänsla och mod. Visa vem du är och välkomna dina gäster, kunder och medarbetare med en härligt inbjudande entrématta.

Du kan bygga upp fina och välkomnande miljöer med matchande färger och motiv. Med en färgglad och funktionell entrématta fångar du även upp smuts och väta. 

Höstglöd - entrématta med energi

Äntligen är de nya provmattorna här, detta motiv är höstinspirerat med starka färger. En glad och välkomnande matta välkomnar både dig och dina gäster in från höstrusket. Smuts och väta stannar i mattan, det är bra, då håller du lättare rent i din bostad och på arbetsplatsen.

Passion lifestile - reggea

Tycker du att hösten knackar på dörren med mörker och kyla! Jag gör allt för att hålla emot mörkret och låter kreativiteten flöda, jag slösar eldigt med glada färger. 

"Passion lifestile" - reggea, är en av mina senaste alster, den var med på utställning på Öströö Fårfarm och drog till sig många blickar. Orange och gula färgtoner ger energi. Rörelse och former dansar med mina tankar, jag vill se möjligheter, glädje och passion. "Passion lifestile" - reggea kan du beställa som ljudabsorberande tavla eller som tavlor.
 

Premiär - designade entrémattor

I maj 2017 var det premiär och visning av min första designade entrématta. Jag var så trött på de grå och svarta entréerna och jag beslutade mig för att sätta färg på dessa.

Då jag för ca 30 år sedan arbetade på Tvättman (idag uppköpt av Berensen) så hade jag fått en grå och tråkig uthyrningsmatt. Funktionen och kvaliteten var helt fantastisk. Jag vill ändra på det med färgglada, designade entrémattor av hög kvalitet.

Entrémattorna kan tvättas i 60 grader för att blir rena och fina. Under hösten kommer det fler motiv, tre nya mönster är beställda. Målet är ett nytt mönster ca 10 gånger per år.