Mobil logo 3

Entrématta - Sunrise Disco röd/gul

Pris:
2 500 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1682343
Antal:
Entrématta i högsta kvalitet i härliga röda, bruna och gula färger. Mattan är designad av Lisa Persdotter och har en varm ton och ett spännande mönster. Mattan maskintvättas i 60 grader och har hög färgbeständighet. Entrémattan har hög förmåga att binda smuts och väta vilket innebär att smutsen stannar i mattan. Undersidan är en gummiyta vilket innebär att mattan ligger still på golvet. Hälsa dina kunder, gäster och familj varmt välkomna med en inbjudane entré. 

Produkten produceras efter din beställning och leverans sker mellan 4-8 veckor. Välj storlek i listan ovan. För mer info klicka på > "PRODUKTINFO"

Info PaysonFaktura – Betalningsvillkor är 14 dagar och fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger. Fakturan skickas när din produkt är sänd/levererad till dig. För att betala med PaysonFaktura måste du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Företag som betalar med PaysonFaktura måste vara registrerade i Sverige.