Mobil logo 3

Entrématta - Aida

Pris:
2 600 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1651585
Antal:
Entrématta och dörrmatta i högsta kvalitet med unikt blommönster i blå toner. Mattan är designad av Lisa Persdotter och är färgglad med unikt mönster. Mattan kan maskintvättas i 60 grader och håller hög färgbeständighet. Entrémattan har hög förmåga att binda smuts och väta vilket innebär att smutsen stannar i mattan. Entrémattorna ligger still då gummiytan ligger stadigt mot golvet. Hälsa dina kunder, gäster och familj varmt välkomna med en inbjudande entré.

Produkten produceras efter din beställning och leverans sker mellan 4-8 veckor. Välj storlek i listan ovan. För mer info klicka på > "PRODUKTINFO"

Info PaysonFaktura – Betalningsvillkor är 14 dagar och fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger. Fakturan skickas när din produkt är sänd/levererad till dig. För att betala med PaysonFaktura måste du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Företag som betalar med PaysonFaktura måste vara registrerade i Sverige.