Mobil logo 3

Entrématta - Blå Nilen - blå

Pris:
2 500 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1651542
Antal:
Entrématta i högsta kvalitet i härliga blå och turkosa toner. Mattan maskintvättas i 60 grader och håller hög färgbeständighet. Entrémattan har hög förmåga att binda smuts och väta vilket innebära att smutsen stannar i mattan. Entrémattorna ligger still då gummiytan ligger stadigt mot golver. Mattan är designad av Lisa Persdotter och går att få som dörrmatta och gångmatta. Hälsa dina kunder, vänner och familj varmt välkomna med en inbjudande entré.

Produkten produceras efter din beställning och leverans sker mellan 4-8 veckor. Välj storlek i listan ovan. För mer info klicka på >  "PRODUKTINFO"

Info PaysonFaktura – Betalningsvillkor är 14 dagar och fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger. Fakturan skickas när din produkt är sänd/levererad till dig. För att betala med PaysonFaktura måste du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Företag som betalar med PaysonFaktura måste vara registrerade i Sverige.