Mobil logo 3

Entrématta - Love & Peace

Pris:
2 600 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1986166
Antal:
Kommentar till butiken:
Entrématta i högsta kvalitet med unikt och färgstarkt mönster. Mattan är designad av Lisa Persdotter och har regnbågens alla färger - röd, orange, gul, grön, blå och lila. Mattan maskintvättas i 60 grader och håller hög färgbeständighet. Entrémattan har hög förmåga att binda smuts och väta vilket innebär att smutsen stannar i mattan. Entrémattorna ligger still då gummiytan ligger stadigt mot golvet. Hälsa dina kunder, gäster och familj varmt välkomna med en inbjudande entré.

Produkten produceras efter din beställning och leverans sker mellan 4-8 veckor. Välj storlek i listan ovan. För mer info klicka på > "PRODUKTINFO"

Info PaysonFaktura – Betalningsvillkor är 14 dagar och fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger. Fakturan skickas när din produkt är sänd/levererad till dig. För att betala med PaysonFaktura måste du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Företag som betalar med PaysonFaktura måste vara registrerade i Sverige.