Mobil logo 3

Entrématta - Passion & Life

Pris:
2 500 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1648001
Antal:
Entrématta av högsta kvalitet, härliga färger och mönster. Våra mattor tvättas i 60 grader och med fantastisk färgbeständighet. Mattan är designad av Lisa Persdotter med unik design och riktigt färgglad. Mattan har hög förmåga att binda smuts vilket innebär att ditt hem håller sig snyggt längre. Mattorna ligger still då gummiytan som ligger mot golvet är sträv. Färgerna är klara med härlig lyster, unna dig en färgklick och hälsa dina gästar varmt välkomna.

Produkten produceras efter din beställning och leverans sker mellan 4-8 veckor. Välj storlek i listan ovan. För mer info klicka på > "PRODUKTINFO"

Info PaysonFaktura – Betalningsvillkor är 14 dagar och fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger. Fakturan skickas när din produkt är sänd/levererad till dig. För att betala med PaysonFaktura måste du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Företag som betalar med PaysonFaktura måste vara registrerade i Sverige.