Mobil logo 3

Entrématta - Blå Nilen - grå

Pris:
2 500 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1655313
Antal:
Entrématta i högsta kvaliet i ett härligt mönster i flera grå nyanser. Mattan maskintvättas i 60 grader och håller hög färgbeständighet. Entrémattan har hög förmåga att binda smuts och väta vilket innebär att smutsen stannar i mattan. Entrémattorna har en gummerad undersida som ligger stadigt mot golver. Mattan är designad av Lisa Persdotter och går att få som entrématta, dörrmatta, gångmatta.  Hälsa dina kunder, gäster och familj varmt välkomna in.

Produkten produceras efter din beställning och leverans sker mellan 4-8 veckor. Välj storlek i listan ovan. För mer info klicka på > "PRODUKTINFO"

Info PaysonFaktura – Betalningsvillkor är 14 dagar och fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger. Fakturan skickas när din produkt är sänd/levererad till dig. För att betala med PaysonFaktura måste du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Företag som betalar med PaysonFaktura måste vara registrerade i Sverige.