Mobil logo 3

Entrématta - Glamour - silver

Pris:
2 500 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1812772
Antal:
Entrématta av högsta kvalitet med härlig lyster i flera grå nyanser. Entrémattan tvättas i 60 grader och håller hög färgbeständighet. Mattan binder smuts och väta, ditt hem håller sig rent längre. Mattorna är designade av Lisa Persdotter och har ett unikt mönster, de går att få som dörrmatta, entrématta och som gångmatta. Mattorna ligger still då undersidan är gummerad. De grå tonerna ger ett elegant och exklusitv intryck. Välkomna dina gäster med en vacker entré. 

Produkten produceras efter din beställning och leverans sker mellan 4-8 veckor. Välj storlek i listan ovan. För mer info klicka på > "PRODUKTINFO"

Info PaysonFaktura – Betalningsvillkor är 14 dagar och fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger. Fakturan skickas när din produkt är sänd/levererad till dig. För att betala med PaysonFaktura måste du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Företag som betalar med PaysonFaktura måste vara registrerade i Sverige.