Mobil logo 3

Entrématta - Julefrid

Pris:
2 600 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2058261
Typ:
Dörrmatta 85x120 cm
Antal:
Entrématta i högsta kvalitet med ett unikt julmotiv. Färsättning botten är mörkgrå/blå ton och sedan mönster i tomterött och ljusaste nyans i grått. Mattan maskintvättas 60 grader och har hög färgbeständighet. Mattan har hög förmåga att binda smuts och väta, dina golv håller sig rena längre. Mattan är designad av Lisa Persdotter och har ett helt unikt mönster. Mattan ligge still då undersidan är gummerad och ligger stadigt mot golvet. Hälsa dina kunder, gäster och familj varmt välkomna in.

Produkten produceras efter din beställning och leverans sker mellan 4-8 veckor. Välj storlek i listan ovan. För mer info klicka på > "PRODUKTINFO"

Info PaysonFaktura – Betalningsvillkor är 14 dagar och fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress Du anger. Fakturan skickas när din produkt är sänd/levererad till dig. För att betala med PaysonFaktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Företag som betalar med PaysonFaktura måste vara registrerade i Sverige.