Mobil logo 3

Entrématta - Happy Universe

Pris:
2 600 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1991572
Antal:
Entrématta i hösta kvalitet i spännande och unikt mönster. Mattan maskintvättas i 60 grader och håller hög färgbeständighet. Entrémattan har hög förmåga att binda smuts och väta vilket innebär att smutsen stannar i mattan. Entrémattorna ligger still då gummiytan ligger stadigt mot golvet. Mattan är designad av Lisa Persdotter och har ett unikt motiv med ett fiktivt universum. Hälsa dina kunder, gäster och familj varmt välkomna in med Happy Universum som inbjudande entré.

Produkten produceras efter din beställning och leverans sker mellan 4-8 veckor. Välj storlek i listan ovan. För mer info klicka på > "PRODUKTINFO"

Info PaysonFaktura – Betalningsvillkor är 14 dagar och fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger. Fakturan skickas när din produkt är sänd/levererad till dig. För att betala med PaysonFaktura måste du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Företag som betalar med PaysonFaktura måste vara registrerade i Sverige.