Mobil logo 3

Entrématta - So Gulli

Pris:
2 600 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1986147
Typ:
Entrématta 85x120 cm
Antal:
Kommentar till butiken:
Entrématta i högsta kvalitet med glada och gulliga grisar.  Mattan är designad av Lisa Persdotter och ger ett lekullt intryck. Mattan maskintvättas i 60 grader och har hög färgbeständighet. Entrémattan har hög förmåga att binda smuts och väta vilket innebär att smutsen stannar i mattan. Undersidan är en gummerad vilket innebär att mattan ligger still på golvet. Hälsa dina kunder, gäster och familj varmt välkomna med en rolig och unik entrématta. 

Produkten produceras efter din beställning och leverans sker mellan 4-8 veckor. Välj storlek i listan ovan. För mer info klicka på > "PRODUKTINFO"

Info PaysonFaktura – Betalningsvillkor är 14 dagar och fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger. Fakturan skickas när din produkt är sänd/levererad till dig. För att betala med PaysonFaktura måste du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Företag som betalar med PaysonFaktura måste vara registrerade i Sverige.