Mobil logo 3

Dörrmatta - Alma

Pris:
3 000 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1651573
Typ:
Entrématta U-form 85x90 cm
Antal:
Döttmatta i högsta kvalitet i mörkbrun bas med röda blommor och grön färgton på löv/krumelurer.  Denna matta är utan gummikant och kan maskintvättas i 60 grader. Dörrmattan har hög förmåga att binda smuts och väta vilket innebär att smutsen stannar i mattan. Dörrmattorna ligger still då gummiytan ligger stadigt mot golvet. Mattan är designad av Lisa Persdotter och är en unik form samt mönster. Hälsa dina kunder, gäster och familj varmt välkomna med en inbjudande entré.

Produkten produceras efter din beställning och leverans sker mellan 4-8 veckor. Välj storlek i listan ovan. För mer info klicka på > "PRODUKTINFO"

Info PaysonFaktura – Betalningsvillkor är 14 dagar och fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger. Fakturan skickas när din produkt är sänd/levererad till dig. För att betala med PaysonFaktura måste du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Företag som betalar med PaysonFaktura måste vara registrerade i Sverige.