Mobil logo 3

Entrématta - Guppy - röd

Pris:
2 500 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1812560
Antal:
Entrématta i högsta kvalitet i härliga röda, orange och gula toner med en mörkgrå bottenfärg. Mattan maskintvättas i 60 grader och håller hög färgbeständighet. Mattan är designad av Lisa Persdotter och är unik och färgglad. Mattan har hög förmåga att binda smuts och väta vilket innebära att smutsen stannar i mattan. Entrémattorna ligger still då gummiytan ligger stadigt mot golver. Hälsa dina kunder, vänner och familj varmt välkomna med en inbjudande entré.

Produkten produceras efter din beställning och leverans sker mellan 4-8 veckor. Välj storlek i listan ovan. För mer info klicka på > "PRODUKTINFO"

Info PaysonFaktura – Betalningsvillkor är 14 dagar och fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger. Fakturan skickas när din produkt är sänd/levererad till dig. För att betala med PaysonFaktura måste du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Företag som betalar med PaysonFaktura måste vara registrerade i Sverige.