Mobil logo 3

Entrématta - Höstglöd röd/orange

Pris:
2 500 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1650318
Antal:
Entrématta i högsta kvalitet, härliga mättade hösttoner i orange, rött, brunt, grönt och lila. Mattan är designad av Lisa Persdotter och det unika mönstret ger en färgglad hall. Mattan tvätta i 60 grader och med mycket hög färgbeständighet. Entrémattan har hög förmåga att binda smuts och väta vilket innebär att ditt hem håller sig snyggt. Entrémattorna ligger still då gummiytan ligger stadigt mot golvet. Unna dig en färgklick och hälsa dina gäster varmt välkomna med en inbjudande entré.

Produkten produceras efter din beställning och leverans sker mellan 4-8 veckor. Välj storlek i listan ovan. För mer info klicka på > "PRODUKTINFO"

Info PaysonFaktura – Betalningsvillkor är 14 dagar och fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger. Fakturan skickas när din produkt är sänd/levererad till dig. För att betala med PaysonFaktura måste du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Företag som betalar med PaysonFaktura måste vara registrerade i Sverige.