Mobil logo 3

Tavlor för hem och offentlig miljö

Våra kunder säger att vi säljer "power- tavlor", det gillar vi. Välj mellan Galleritryck och Giclétryck.

Samtliga motiv är framställda av Lisa Perdotter och är skapade från egna oljemålningar som utvecklats digitalt. De konstnärliga motiven produceras  med olika printtekniker  och i varierande storlekar efter dina önskemål. Leveranstiden är mellan 3-6 veckor. Priser och mått på tavlorna finns i BUTIKEN och är inklusive moms, emballage och frakt inom Sverige. Det är enkelt för dig som kund - tavlorna hänger du direkt upp på väggen.

Galleritryck

Exklusivt tryck bakom 4 mm akrylglas som sedan förseglas med en 3 mm tjock aluminiumplatta. Trycket är UV-tryck som har en hög färgbeständighet. Tavlan med det unika motivet blir en exklusiv produkt som ger högt konstnärligt intryck.  Tavlan signeras på baksidan av Lisa Persdotter

Priser och storlekar finner du i BUTIKEN. Önskemål om andra storlekar, begär offet - ta kontakt med Lisa Persdotter.

Godkända Giclétryck på Hahnemühlers Fine Art Paper, 310 gram

Skrivarens egenskaper och färgpigment, tillsammans med papperskvalitet avgör om trycket kan anses vara godkänt för signering enligt Giclée fine art principen. Trycken är distinkta och är signerade av Lisa Persdotter och framställs i upplagor om max 10 tryck per storlek. De monteras med passepartout, svart ram och glas.

Priser och storlekar finner du i BUTIKEN