Kick-offen ni

aldrig glömmer!


Nyhet - kreativa event


Tänk dig att alla medarbetare är aktiva och skapar unika tavlor och upplever den konstnärliga friheten. Wow, det är en kick-off som blir rolig och minnesvärd. Att gemensamt och prestigelöst få skapa, känna sig modig och järv ger en energikick. Att måla handlar om att släppa loss och tillåta glädje, lust och flow. Önskar ni lite härlig musik - då fixar vi det. 

Alla kan vara med

Alla kan vara med och skapa. Att måla tillsammans är inspirerande och ger energi, glädje och tar tillvara på gruppens olika kompetenser. Låt skaparkraften vara befriande och kravlös, se vad som händer, kanske blommar den ut i full kraft.

Den röda tråden

Ert event eller kick-off har oftast ett tema, en "röd tråd" som knyter ihop er dag. Vi har dialog med er hur vi på bästa sätt förankrar dagens tema i en kreativ och spännande process så att ni kan skapa helt unika mästerverk. Att få skapa och röra på sig och låta tankarna få utlopp med färg och form ger energi. Upplev utmaningen tillsammans, vad händer?

Flödeslinjen kan vara grön

Beroende på ert tema så skapar vi en unik flödeslinje i passande färg och form. Idéer om teman kan handla om relationer, ekonomi, kommunikation, miljö, de 17 globala målen, visioner med mera. Den "röda tråden" knyter ihop ert tema och det är spännande att se resultatet när vi sammanfogar alla tavlorna som gruppen har skapat. 

10 meter konst

Varje tavla är 1 kvadratmeter och när den är klar plastas den in och ni tar med den hem. Sedan är det bara att hänga upp er unika konst på företaget. Vi använder vattenbaserad akrylfärg av god kvalitet som torkar snabbt.

Ta ut svängarna - energikick

Att samverka, kommunicera och att skapa något som blir en del i ett mycket större konstverk är inspirerande. När alla konstverk sammanfogas är det intressant att reflektera över resultatet. När vi sammanfogar konstverken i linjär ordning blir det en bild, när vi lägger tavlorna i annan ordning blir det spännande på ett annat sätt. 

Vi föds kreativa

Vi är skapta att vara kreativa, det finns naturligt i oss. Kreativitet handlar om förmågan att se olika samband och att hitta nya lösningar. Det kan vara att skapa något nytt och unikt eller skapa en möjlighet att förankra en önskan eller vision. Att måla handlar om att våga släppa taget och tillåta att nya tankar får gro och utvecklas.

Vi fixar - ni målar

Vi kommer till ert företag eller konferensanläggning med målardukar, färger, penslar, svampar, skyddsmaterial och kreativitet. Vi förarbetar och förbereder aktiviteten och deltagarna kommer igång att måla direkt. Vi arbetar i grupper och är 6-8 personer per tavla och kan vara från 2-12 grupper. Tid 2-2,5 timma.


Team Colorjoy utgår från Falkenbergs kommun. Vi kör ca 20 mils radie för att göra kreativa event. Det innebär Halland, Skåne, Småland, Göteborgsområdet. Kontakta oss gärna för mer info. 

Kreativitet & Glädje