Konst & design av Lisa Persdotter

Mitt konstnärsskap började när jag fick en present från mina fantastiska vänner, det var målardukar, färger och penslar. De hade troligen inte några förväntningar och tanken var nog mer att jag skulle få utlopp för frustration, känslor och engergi. Resultatet blev färgstark abstrakt konst.

Kort om mig

Jag tycker det är spännane att testa och prova mig fram när jag målar. Mitt konstnärsskap har blommat ut av att min tidigare passion inte är möjlig längre.


Under ca 40 år var min passion hästar och ridning. Jag tävlade i hoppning, fälttävlan och dressyr. Nu har jag sadlat om och passionen är idag konst, foto och kreativitet. 

Unik fotokonst

Processen att skapa min digitala konst är att jag fotograferar mina oljemålningar och sedan utvecklar dem digitalt, det blir spännande mönster och färgsättningar. Ibland blir jag själv förvånad vad som händer i processen. 

Fördelen med denna teknik är att motiven kan tryckas som funktionella produkter såsom entrémattor, ljudabsorbenter och som tavlor samt att de går att få i olika storlekar. Jag arbetar också med egen grafisk design.

Tavlor för hem och offentlig miljö

Välj ett exklusivt "Galleritryck" av högsta kvalitet där konstverket trycks direkt på akrylglas som sedan förseglas med en 3 mm tjock aluminiumplatta.


Trycket är UV-tryck som har en hög färgbeständighet. Tavlan med det unika motivet blir en exklusiv produkt som ger högt konstnärligt intryck. Tavlan signeras på baksidan av Lisa Persdotter

Gicléetryck på Hahnemûhle Fine Art Paper 310 gr. Skrivarens egenskaper och färgpigment, tillsammans med papperskvalitet avgör om trycket kan anses vara godkänt för signering enligt Giclée fine art principen. Vi anliter erkända tryckare för bästa kvalitet.


Trycken är distinkta och är signerade av Lisa Persdotter och framställs i upplagor om max 10 tryck per storlek. De monteras med passepartout, svart ram och glas.

Ljudabsorbenter - skapa unik, lugn miljö

Du kan skapa en unik och funktionell arbetsmiljö med tavlor som är ljudabsorbenter. Du kan välja konst, foto eller ha ett eget unikt motiv.


Efter beställningen produceras ljudabsorbtionstavlorna och har en leveranstid på 4-6 veckor. Ljudmiljön förbättras utan att ge avkall på estetiken. Välj motiv som passar för er verksamhet och vi kan också hjälpa dig att skapa ett spännande bildtema för hela lokalen.

Återförsäljare för Akustikmiljö

Vi samarbetar med Akustikmiljö i Falkenberg när vi gör genomgripande förbättringar av ljudakustiken i ert företag, offentliga rum eller ert privata hem.


Akustikmiljö producerar miljövänliga ljudabsorbenter och produkter som tilltalar både öga, öra och miljön och de har 30 års branscherfarenhet. Akustikmiljö har komplett utbud av ljudabsorbenter för tak, vägg, rumsavdelare, textiler samt printade produkter.

Akustikmiljö använder ekoSUND®

  • ekoSUND®är ett kärnmaterial som är bra för både arbetsmiljö och natur.
  • ekoSUND®är tillverkad av återvunnen PET och växtfibrer.
  • ekoSUND®är helt fri från lim/bindemedel och avger därför inga emissioner eller gaser.
  • ekoSUND®släpper inte ifrån sig fibrer som kliar eller irriterar och som kan ge upphov till allergier.
  • ekoSUND®är inte känslig för fukt och vätska och kan därför varken ruttna eller mögla.
  • ekoSUND®passar för känsliga miljöer och är utmärkta för sjukhus, skolor/förskolor samt kontor och offentliga miljöer.


Absorptionsmätningar
ekoSUND®har testats av Aku Bygg enligt ISO 354 och ISO 11654. Absorptionsegenskaperna för tjocklek 50 mm som vi använder för Color Joy är klass A = högst/bästa nivå.

Den fria tanken är som universums oändliga horisont.

                                                Lisa Persdotter

Freedom is just another word for nothing left to lose.

                                                      Janis Joplin

A winner is a dreamer who never gives up.

                                                   Nelson Mandela