Bara en bild - eller?!

Du har kanske en önskan och idé om din egen drömbild, ett spännande tema, en bild som speglar din personlighet eller en skön avspänd bild i naturen.


Fotografering kan var en seriös och allvarlig händelse men det kan lika gärna vara en rolig och tokig lekstuga med familjen och vänner.


Oftast fotograferar jag i närområdet på Möllegård i Vessigebro. Naturen och Ätran är fantastiska miljöer och jag har även tillgång till en gammal lada. Falkenberg har också många fina platser med stranden, Ätran, Vallarna och i gamla stan. 

Kreativa bilder 

Kreativitet och utmaningar har alltid inspirerat mig och jag testar ofta mina gränser. På så vis har jag lärt mig mer inom bildkomposition, fototeknik, ljuset magi, bildbehandling med mera. Jag ser fram emot nya och roliga fotouppdrag, blir det för tokigt så får vi bara sansa oss lite. 

Fotografering av barn i magisk natur

Att få förtronendet att fotografera barn är fantastiskt. Det är spännande, blir aldrig som planerat och med lite tur blir det bättre än förväntat. Funkar det inte så är det bara att göra ett nytt försök, hitta något spännande eller busa och leka en stund. 


På Möllegård har vi nära till naturen, Ätran ligger några hunda meter bort, vitsippor blommar på våren och magisk, orörd skog ger djungelkänsla. Helt enkelt naturliga äventyr och unika miljöer.  

Hund fotografering

En härlig bild av din fina hund är ett minne för livet. Det är kul att ha fina studiefoton med lite olika bakgrunder och ljus. För att få unika bilder kan hunden ha med sig sina egna favoritleksaker. Godis och lite lek mellan tagningarna gör att bilderna får en bra energi.


Då miljön är ny för hunden avsätter jag 60 minuter för fotograferingen. Pris för fotografering 1800 kr, då ingår minst 5 stycken bilder. Vid fotograferingen har vi dialog om hundens extiör, vad som är viktigt att ha fokus på samt om bilderna ska vara i färg och/eller svartvitt.  

Personliga porträtt - en känsla

Ett fint porträtt är ett minne för livet, och det har kanske andra syften också. Det kan vara bilder som ska förmedla en känsla, en story eller speciella ögenblick. 


Bilder är starka budbärare, de talar direkt till betraktaren. Har du önskemål eller behov av bilder för ditt företag arbetar vi fram en strategi för att stärka er profil, story och förmedla en känsla. 

Lantlig fotostudio - det magiska ljuset i ladan

I den gamla ladan på Möllegård faller ljuset mjukt och naturligt. Ladan ger utrymme, vi kan flytta oss för att hitta det bästa ljuset och allt är så enkelt.


Vi håller på att abeta fram rustika fotomiljöer och skapa utrymme. Målet är en studio för fotografering av hunder, hästar och personliga porträtt. Vissa delar fungerar redan bra men det återstår mycket arbete och städning då gården har haft en traditionell verksamhet tidigare.  


Till våren 2024 kommer vi ha kommit en bit på vägen. Det ska bli ett podium för fotografering av hundar och personer. Vi ska arbeta med säkerhet så att hundar och hästar är inhägnade när vi fotar. Vi kommer att testa oss fram och ha kul. 

Fotografering är timing, känsla och kunskap

Jag har gått fotoutbildning på högskolan i Jönköping och är guldmedlem på Moderskeppet. På Moderskeppet går jag ständigt nya kurser inom foto, design och bildhantering.


På Skurups Folkhögskola har jag gått kurser i porträttfotografering samt kurs i Photoshop. Fotografering är kreativt och utvecklande. Ofta är det mina kunder som har idéer och utmanar min kunskap vilket är jättekul.